Connect with us

Magazinul De Acasa

Uncategorized

CISS Market si garantia returnarii

   Nu stiu cum luati voi in seama returnarea unui produs comandat intr-un anumit numar de zile de la cumparare, dar noi o luam foarte in serios.
   Despre CISS am mai scris, este modalitatea de imprimare cu sistem de alimentare continuu cu cerneala. Este o metoda desteapta si profitabila, si grija de a reincarca tonerul sau cartusul dispare odata cu acestea.

  Eu ma confrunt des la serviciu, cu probleme de aprovizionare cu aparatura, reactivi si consumabile si credeti-ma, situatia nu este deloc roz cu firmele si cu produsele primite. Unii nu vor sa auda de returnare, fac totul sa para ca este gresala ta, altii nu mai raspund la telefon cu zilele, iar daca o fac iti fac legatura cu alt coleg si acela cu altul, de iti vine sa innebunesti si atunci cand dai de persoana potrivita incepe cu intrebari aberante si descurajante, iar tonul este altfel decat atunci cand ne-a convins sa luam marfa de la ei.
  Acest lucru nu se intampla cu firma CISS Market, care a introdus Garantia de retur de 10 zile si ne spun : ” Puteti returna produsul in termen de 10 zile, daca nu sunteti multumit pe deplin, fara intrebari” . Fara intrebari, da, chiar suna omeneste! Exista o exceptie, firma nu returneaza rezervele de cerneala, dar face o reducere buna la cerneala de sublimareConditiile de returnare le gasiti pe site, plus alte multe lucruri utile, iar o informatie noua este totdeauna binevenita.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized

To Top