Connect with us

Magazinul De Acasa

Uncategorized

Copiii şi limbajul vulgar

Educația unui copil este unul dintre aspectele fundamentale pe care trebuie să le aibă în vedere atât părinții cât și profesorii. Un copil bine educat va ști să folosească un limbaj adecvat în raport cu apropiații.

Există și situații în care auzi un copil vorbind vulgar, folosind un limbaj injurios, insultător la adresa celorlalți. Astfel de cazuri fac un copil să fie nepoliticos cu cei din jur. În cele mai multe cazuri copiii aud părinţii folosind un astfel de limbaj şi cum lucrurile negative se învaţă cel mai repede, micuții imediat îşi însuşeşte un limbaj şi un comportament vulgar.Dar nu în toate cazurile părinţii sunt responsabili pentru un astfel de limbaj, ci anturajul de care sunt înconjuraţi. Copiii la vârste fragede care stau în companii neadecvate pot ajunge să utilizeze un limbaj nu tocmai plăcut.

Nici internetul nu este mai prietenos şi poate avea şi efecte negative asupra copiilor care au acces nelimitat la orice informaţie.

Deci trebuie să fim atenţi cum vorbim în preajma copiilor, de compania acestora şi să mai temperăm din libertatea pe care şi-o acordă de obicei singuri. Atenția la astfel de lucruri încă de la începutul educației va scuti părinții de ulterioarele probleme.
Va recomand carucior bebe si scaune auto copii!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized

To Top