Connect with us

Magazinul De Acasa

Uncategorized

Unde stam cand nu avem unde

   Frumoasa este viata de student, viseaza la ea copiii si parintii deopotriva, inca din primele clase primare. Pentru acestia din urma, ea se complica cu cat se apropie mai mult clipa si incepi sa te gandesti la admitere, dar mai ales la ” infrastructura” vietii de student, la plecatul de acasa, la cazare, masa, transport si inca o mie de probleme.

   Se saturase de soarele arzator, de numarul de telefoane pe care le daduse, de numarul de refuzuri pe care le primise numai la auzul anuntului ca este student, oboseala incepea sa il doboare si, cu o voce stearsa si fara vlaga, suna si spune:
– Mami, cred ca am sa stau in gara :(. Nu mai stiu unde sa sun, toti ma refuza, sau este prea scump pentru noi. Imi pare rau ca nu am laptop-ul la mine sa caut un site de imobiliare. Ma poti ajuta tu?   Ca pe orice parinte in situatia acesta, m-a cuprins panica, am deschis calculatorul si direct pe site-ul Premium Imobiliare-Apartamente si Garsoniere. Am citit repede,” vanzare sau inchirieri de apartamente”, dau o sortare si imi apar cateva oferte bune.
Am luat numarul de telefon si l-am dat baiatului, ca sa vorbeasca el cu un consultat, pentru ca sigur va gasi ceva pentru buzunarul nostru. Internetul este plin de firme, dar aceasta avea o recomandare foarte buna si de aceea am optat pentru ea.
   Orele treceau si eu nu mai aveam rabdare ca si cum Bucuresti-ul ar fi mic, mic.
Telefonul suna din nou, iar eu aveam sufletul in gat de emotie.
– Mami, gata, am rezolvat !!!! Sunt deja in garsoniera, am luat si cheia si sunt bucuros nevoie mare :))))
– Ma bucur din suflet, dar zi-mi, a fost scumpa tranzactia?
– Nu, a fost mai ieftin decat ma asteptam, dar m-am intels perfect cu consultantul, i-am promis ca ii fac si cateva poze gratis pentru Facebook :)))

Una dintre probleme era rezolvata si lista, care era lunga cat o ” zi de post “, incepea sa se micsoreze.
Urmau altele si altele…

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized

To Top