In viata , toate lucrurile au timpul lor, chiar daca nu se potrivesc cu necesitatile noastre. Si asta nu o spun la intamplare.
    Gioni, chiar daca nu scrie pe blog, este in spatele tuturor articolelor mele, este gospodarul care nu se da inapoi de la nici o treaba din gospodarie si care are un principiu care spune ca „ ce face omul cu mana lui, este bun facut” si astfel, chiar daca mai faci si greseli, capeti si experienta.
    Si cum va spuneam in alte articole, pentru decorarea casei  si  gradinii, noua ne plac materialele naturale si din aceasta cauza, intr-o buna zi, ne-am hotarat sa placam baza casei cu gresie de exterior care imita intr-un fel caramida aparenta. Treaba a mers bine, pana cand a ajuns la chituire.. Aici a fost problema cea mai mare ca, in loc sa stearga chitul atunci cand trebuia, l-a lasat sa se usuce. Si l-a lasat  asa cateva zile, pana in momentul in care, vrand sa-l strearga, a inceput cosmarul.
  Daca in momentul acela am fi stiut ce stim acum, ca exista solutii pentru fiecare problema, ca exista solutii pentru fiecare pata, astfel am fi fost scutiti de stres, nervi, timp si riscuri, avand in vedere ca am incercat cu buretele de sarma,  cu peria cu apa si detergent, racland cu spaclu sau chiar cu peria de sarma montata la bormasina, care nu este recomandata, fiind deoasebit de abraziva. L
    Si tot cautand in stanga si in dreapta,  am descoperit un magazin care comercializeaza detergent pentru curatat piatra naturala  care dizolva resturile uscate de chit si ciment sau adeziv , petele de grasime , ceara sau acril si chiar de cauciuc
    Acum, cand toata lumea este antrenata in curatenia de primavara, observam toate neregulile care au aparut de’alungul iernii, mucegaiul deobicei,  fumul sau grasimea acumulata pe gresie si faianta, sobe si seminee sau alte suprafate din piatra naturala.
 Pentru asta,va recomand si voua sa vizitati magazinul PiatraOnline.ro 
 Sigur o sa gasiti rezolvare la problemele voastre. 
Articol sponsorizat de  firma Rock Star Construct.