Cand m-am mutat la tara, parca vad si acum, casa nu m-a interesat foarte mult pentru ca o stiam si acolo poti face modificari cum vrei si cand vrei, dar gradina sau curtea mai bine zis, ma interesa cel mai mult. In acel spatiu, orice vis poate deveni realitate.
  Primele ganduri pe care le-am avut au fost ” vreau sa facem un parc si vreau un solar. Apoi am dat contur, aici flori, aici gazon, aici pomi fructiferi, aici o alee serpuitoare ca asa zice feng shui-ul si aici legume.
  Am pus gazon care cu timpul s-a transformat in pajiste, pentru ca nu ne-a deranjat papadiile din iarba, avand un aspect rustic, am incercat alei serpuitoare din tigle vechi care, cu timpul s-au astupat de iarba si pamant, am facut solarul din tevi uitate de vreme si am cultivat legume ici-colo.
  Anii urmatori au venit cu schimbari, am invatat sa facem straturi inaltate, am facut un colt de gradina de piatra, am refacut solarul si am inceput sa caut materiale care sa se potriveasca cu gusturile noastre de gradina rustica, sa fie si functionale, avand in vedere ca la tara, atunci cand ploua se face namol si sa se armonizeze si cu trandafirii si cu iarba.
   Am cautat mult si cred ca acest material este piatra cubica. Are aspect natural, dur dar calduros.
   Doamne, cate poti sa faci din ea!
   Alei serupuitoare sau drepte, borduri, parcari pentru masini, straturi inaltate, gradina de piatra, nu mai stiu….orice.
   Cateva imagini care mie mi-au placut mult, s-ar putea sa va dea cate o idee.

  Se cladesc usor, formele le poti adapta in functie de orice gradina, orice gust, aleile pot fi facute simplu pe fond de nisip sau alt material similar, facand imposibil cresterea buruienilor.
  Pietrele de granit nu permit acumularea noroiului pe suprafata lor si nici nu sunt un mediu propice acumularii de praf in timpul verii.

  Dupa cum v-am obisnuit deja, magazinul Piatraonline.ro poate sa ne ofere atatea variante de pietre cubice, incat orice gust va fi multumit. Sunt ambalate frumos si aduse acasa, iar cu ajutorul consultantei primite de la magazin, imaginatia ta prinde aripi.
  Intrati si vizitati !