Din frumoasele gradini ale cititorilor II

Motiv mai mare decat acesta, pentru a lupta cu indarjire pentru o gradina bio, nu cred ca exista.
Motiv mai mare decat acesta pentru a invata de unde putem si zi si noapte retete si leacuri pentru o gradina bio, nu cred ca exista.
Motiv mai mare decat acesta, pentru a ne indrepta minutele libere catre pamant si rodul lui, nu cred ca exista.

 

Cu scuzele de rigoare fata de Alina, vin acum cu aceasta postare din ciclul ” gradinile cititorilor nostrii”, chiar daca sunt facute la inceputul lunii si acum gradina cred ca arata altfel, probabil mai bogata, dar vreau sa dau un mare EXEMPLU.

O familie de tineri, frumosi si harnici au trecut bariera comoditatii si ” si-au bagat mainile si picioare ” in solar si in gradina si au cultivat pamantul, sa-si hraneasca puiutul lor cu legume curate.

Au avut si ei probleme cu gradina, poate au si acum, dar le-au rezolavat cu intrebari, insistente si cu multa dragoste, caci altfel nu se poate.

Pozele vorbesc singure si astept pe Alina sa ne mai spuna cu ce s-au mai confruntat intre timp si ce solutii a mai aplicat.

 

 

Recolte frumoase si munca multa, dar se merita din plin.

 

 

Eu sunt impresionata mereu, chiar daca si gradina mea este plina si ar trebuie sa fiu obisnuita cu asemenea recolte, de oamenii harnici, care sunt in stare sa aiba si serviciu si grija de copii si de gradina si de multe altele si stiu ca este GREU. De aceea mereu ii incurajez si ii sfatuiesc cu mare, mare drag!

Gradinariti cu dragoste!

9 comments On Din frumoasele gradini ale cititorilor II

Leave a reply: