Despre  o aplicatie de gradinarit voiam sa va spun din momentul in care managementul grădinăritului mi-a devenit prieten, după cum spuneam acum ceva timp într-o postare aici, despre câte legume cultivăm în grădina de legume si  aceasta vine ca o prelugire a masurilor de imbunatatire si usurare a muncii .

aplicatie gradina

Aplicatie de Gradinarit Gardroid – Descriere

Cum o poza spune mai mult decat 1000 de cuvinte, am sa includ in descrierea aplicatiei de gradinarit Gardroid câteva screenshot-uri pentru a va face o idee mai bună despre cum arată aplicația.

Vegetables – face o trecere in revista a majoritatii legumelor si descrie amanunte de semanare, plantare.

aplicatie gradina      Gardroid

Categories – ne arată ce legume se pot cultiva in fiecare luna din an.

Gardroid

My garden – aici ne planificam semanarile si plantarile, date pe care aplicatia le foloseste pentru a ne atentiona cand au nevoie plantele noastre de apa, cand trebuie sa transplantam sau sa recoltam.

gardroid

Settings – setam mai multe optiuni ale aplicatiei, in functie de dorinte.

12562920_1377345388958384_401584071_o 12620622_1377345412291715_1747323951_o

Spre exemplu, în luna Ianuarie nu putem semana decat rubarba, dacă ne permit condiţiile din gradină. În acest an ….se vede treaba ca nu.

aplicatie gradina

Foarte, foarte complex nu este, insa o sa ne ajute mult atunci cand mergem cu semintele in gradina unde ne putem verifica cunostintele despre adancimea de semanare sau plantare, distantele intre randuri si, la urma urmei, este bine sa ne perfectionam tehnicile, pentru ca de ele depinde in mare parte si recolta viitoare.

articolaplicatie3

Mereu avem tendinta de a planta mult prea des, sau nu in locul potrivit din punct de vedere al soarelui, insa acesta aplicatie ma va avertiza la timpul potrivit. Sunt foarte curioasa sa vad daca ” bate casa cu masa” cum se spune in popor, la zilele de repicat sau de adunat recolta.

Pe net exista multe aplicatii de gradina, cum ar fi Yum Garden, sau Vegetable tree, insa noi am ales pe cea de mai sus enuntata, care este si gratis si care mi s-a parut mai prietenoasa.

Din nefericire, aplicatia este disponibila momentan doar pe Android si o puteti descarca din Playstore.

en-play-badge

Alte 5 aplicatii pentru gradină

Dacă, dintr-un motiv sau altul, aplicatia de gradinarit Gardroid nu vă încântă prea tare, v-am pregatit o lista de aplicatii alternative.

  1. Yum Garden
  2. iGarden
  3. Life
  4. Garden Plan Pro
  5. Vegetable Tree

Daca aveți nelămuriri, puteți adresa orice întrebare în commenturi.

Gradinăriți cu dragoste!