Foarfeca de gradina de la Bakker

    Dintre toate uneltele de gradina, cea mai des folosita de noi, este foarfeca de gradina. Fie o folosim la pomii fructiferi, fie o folosim la vie, fie la rugi, fie ca o folosim la taiatul artistic al arbustilor sau tufelor, al trandafirilor, foarfeca trebuie sa fie usor de folosit, sa taie bine, sa fie ergonomica, sa nu stai sa te uiti daca nu cumva ai pierdut  arcul , ce sa mai, sa-ti faca placere sa o folosesti.

foarfeca de gradina

Si am avut foarfeci de toate felurile, si mai mici, si mai mari, si romanesti si chinezesti, la una pierdeam arcul, alta taia greu, alta ” iti rupea mana”, alta era usoara dar se rupea manerul de plastic.
Si, departe de mine gandul de a face reclama, dar cea mai buna foarfeca pe care eu am folosit pana acum, a fost cea primita cadou  la o comanda la firma Bakker. Dupa cum am mai zis intr-un articol, am si multumiri dar si nemultumiri la adresa acestei firme. Alte cadouri pe care le-au dat au fost ” de jucarie”, nu de gradina.

Foarfeca are in plus un sistem de trei trepte, care face ca taiatul la crengile mai mari, sa se faca foarte usor.

si nu are decat o lama ascutita.

Deci, in concluzie, daca aveti ocazia sa optati intre acest cadou si alte veste, bulbi, sau nu mai stiu ce oferte, nu ezitati sa o alegeti.

2 comments On Foarfeca de gradina de la Bakker

Leave a reply: