Probleme la Pistolul de zugravit/vopsit?

pistol vopsit

Daca ai probleme la pistolul de zugravit, ai nimerit bine 🙂 🙂 Am avut si noi.

Reclama la un pistol de vopsit și zugrăvit, te face sa îți cumperi unul, in secunda doi după ce ai văzut-o. Asa o fericire au pe fata actorii aceeia și țin totul sub control atâta de firesc, încât îți vine să faci infarct, in momentul în care ajungi să îl ai în casă și după un perete sau doi începi să te gândești sa te intorci la trafaletul din cămară.

Am decis sa scriu acest articol în speranța că vom ajuta și noi alti oameni care sunt sau vor fi în situația noastră.

Asa ca, sa o luam de la capăt.

Oricine sta la casă, la oraș, însă mai ales la țară, mereu se gaseste cate ceva de vopsit, in interior sau exterior, fie ca este zid, fie ca este gard..

Asta este motivul pentru care ne-am cumparat si noi unul.  Prima data a mers perfect, am zugravit o camera..cam atat..apoi au inceput problemele. Cartea nu este in limba romana..Am tratus cumva, cam ce ni s-a parut important.

Am desfacut toate accesoriile care sunt de plastic, le-am curatat amanuntit. Am mai dat cate un perete, iar am curatat..in fine, dezamagirea a inceput sa apara.

pistol1

Anul acesta am mai cumparat si un vas accesoriu pentru vopsea, pentru ca, ce avea aparatul din cutie, era numai pentru zugravit.

Am folosit noul vas cu mare succes la un gard, apoi la reutilizare, iar am avut probleme cu pulverizarea.

Zilele trecute am scos aparatul cu gandul ca vom reusi sa zugravim si sa vopsim casa si asteriala. A mers cateva minute si gata…au inceput prolemele. Nu pulveriza decat cateva secunde si alea, dupa ce zguduiam vasul si umblam la capatul din fata..

Ce credeti ca am facut, am injurat firma, am dat cu basca de asfalt, am bombanit si multe altele. Iar am desfacut si spalat bine tot.

Am intrat pe net si am inceput sa caut informatii si pareri. Toata lumea isi dadea cu parerea la modul general, insa nu ma ajutau cu nimic, pana cand am citi un comentariu ciudat, cum ca ar trebui sa desfundam o” gaurica de langa o tevusca” si ca va merge.

Am caut ceva gen si nu am gasit nimic. Am pus toate acesoriile in apa calda si le-am lasat pana dimineata.

Urmatoarea zi, dealtfel frumoasa, am reinceput sa curatam acesoriile, pana, shoc, am gasit orificiul cu pricina, pe care nu-l sesizasem din cauza ca era astupat de lavabila si vopsea (la celalat accesoriu). Am luat un ac de seringa si l-am desufundat. Prin el intra aerul necesar pulverizarii.

 

pistol2

In fotografia de mai jos este orificiul buclucas. El trebuie desfund de fiecare data.

pistol pistol4

Si accesoriul de mai jos trebuie bine curatat in interior, cu un bat pe care infasuram un tifon, ceva..

pistol3

In momentul in care toate au fost curatate, a mers foarte bine. In cateva minute a reusit sa zugraveasca un perete.

Dezavantajul este ca stropeste mult, insa cu putina grija la acoperirea celorlalte obiecte din incapere, reusim sa facem o treaba buna.

Sper din tot sufletul sa ajutam si noi cu acest articol la problemele pe care oamenii le intampina si pentru care cartea nu le da solutiile.

Leave a reply: