Connect with us

Magazinul De Acasa

GRADINA

Sepp Holzer – Permacultura – prima carte tradusă de TEI

Oamenii de bine fac lucruri bune!!!

Felicitari pentru ei!

Sepp Holzer – Permacultura – prima carte tradusă de TEI!

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din TEI. 🙂 Am fi vrut să terminăm de editat cartea cu ceva zile în urmă. Iată-ne, însă, făraă voia noastră, în rolul lui Moș Crăciun.Dragi prieteni, mai jos aveți link către “Permacultura” lui Holzer – integrală, tradusă pentru prima oară în română și disponibilă gratuit.

Înainte de a da clic pe link, vă rugăm să distribuiți linkul către carte însoțit de textul de mai jos (pe care-l veți regăsi și în partea introductivă a volumului).Pe scurt, TEI există pentru că există câțiva oameni care, după putința fiecăruia, sacrifică din timpul lor pentru toți ceilalți. “Permacultura” lui Holzer e doar începutul. În planul nostru editorial, figurează nume grele, ca Bill Mollison, Edward Faulkner sau Ianto Evans. Ca să traducem mai mult și mai bine și să facem din TEI cel mai minunat proiect de acest gen, avem nevoie de: buni cunoscători de engleză, franceză sau altă limbă de circulație internațională, corectori, terminologi, DTP-iști – care pot să sacrifice câteva ore lunar.

Deci…“Ajută-ne să ajutăm!

Cartea pe care o ții acum în mâini sau o citești pe ecran este rezultatul a sute de ore de muncă migăloasă – traducere, verificare terminologică, adaptare, corectură, editare, punere în pagină și design. Nenumărate e-mailuri și mii de corecturi. Nici un membru al grupului TEI – fie el traducător profesionist sau amator – nu este plătit pentru munca sa; tot ceea ce facem, facem gratuit, fără să cerem sponsorizări la Monsanto și fără să așteptăm medalii, diplome și, eventual, statui în fața ministerului agriculturii. Unii pot numi asta sacrificiu, alții civism, alții tâmpenie crasă și pierdere de timp.
Nu suntem sprijiniți de nici un partid politic sau ONG, nici unul dintre noi nu are de gând să candideze la președinție la următoarele alegeri, nici unul dintre noi nu are fabrică de produs insecticide. Dar asta nu înseamnă că nu avem și noi, la rândul nostru, nevoie de ajutor. În schimbul faptului că, prin intermediul nostru, ai acces gratuit în limba română la cărți de importanță fundamentală, pe care nici o editură din România nu a avut puterea sau curajul să le traducă, te rugăm să ne dai o mână de ajutor.
Dacă te simți stăpân pe orice limbă de circulație internațională și îți poți sacrifica câteva ore lunar pentru a traduce 10–20 pagini împreună cu noi, dă-ne de știre la adresa de mail: carti.din.tei@gmail.com. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom putea traduce mai multe volume într-un timp din ce în ce mai scurt – performanță pe care nici o editură, din străinătate sau din România, probabil că n-a atins-o vreodată.
Și chiar dacă nu ești atât de deprins cu o limbă străină, tot ne poți fi de mare folos – dă mai departe cartea de față și celelalte cărți din colecția TEI, anunță-ți prietenii, recomand-o, tipărește-o, fă-o cadou, urmărește-ne pe Facebook, pe Scribd și oriunde vom mai apărea. Poți chiar să-ți enervezi socrii dându-le din când în când citate din cărțile traduse și publicate de noi, promitem că nu ne supărăm. Suntem siguri că, pe măsură ce crește numărul oamenilor care știu despre TEI, care citesc și aplică cele scrise în cărțile noastre, vom fi o țară din ce în ce mai greu de mințit, de controlat și de cumpărat. Îți mulțumim!”
Crăciun fericit!Și acum, în aplauzele Dvs., Sepp Holzer! 🙂

Continue Reading
Advertisement
11 Comments

11 Comments

 1. Melly

  December 31, 2012 at 4:07 pm

  Un an nou fericit va doresc!
  La Multi Ani Vasi si Gioni!

 2. vasidubreu

  December 31, 2012 at 4:58 pm

  Melly,
  La multi ani!

 3. Mihaela

  January 1, 2013 at 11:01 am

  La multi ani de ziua numelui!Sanatate si numai bucurii!

 4. vasidubreu

  January 2, 2013 at 10:49 am

  Mihaela,
  multumesc mult de urari!
  Pupici!

 5. sanda

  January 2, 2013 at 9:54 pm

  Vasilia!! sa traiesti ca trebuiesti!! LA MULTI ANI!!! La multi bani,sanatate si multa fericire si la anu' care vine s-aveti parte doar de bine…PUP

 6. vasidubreu

  January 3, 2013 at 8:03 am

  Sanda,
  La multi ani!
  Sa fiti sanatosi cu totii si sa ne auzim cat mai des!
  Pupici!

 7. Mirelun

  January 5, 2013 at 9:30 am

  Draga Vasi , va urez LA Multi Ani! pentru ziua onomastica , a ta si a lui Gioni.

 8. vasidubreu

  January 5, 2013 at 2:11 pm

  Mirela,
  Multumim pentru urare!
  Sa fiti sanatosi si voi!
  Pupici!

 9. Anonim

  January 8, 2013 at 3:17 pm

  Cel mai frumos cadou…aceasta carte !
  Multumesc din suflet ,m-ai legat de blogul tau si pamantul meu !
  Vom fi mai multi,promit !
  Cristi

 10. vasidubreu

  January 8, 2013 at 10:13 pm

  Cristi, ne bucuram si ii felicitam pe cei ce au tradus-o!
  Ne bucuram ca ti-am fost de folos!
  Multumim pentru incredere!

 11. Anonim

  May 17, 2013 at 6:31 pm

  Felicitari si multumiri! La mai multe!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in GRADINA

To Top