Printre atata momente de relaxare,  se cade sa mai facem si cate ceva in aceste “ochiuri” ale iernii, ochiuri care asa zile frumoase ne-au cadonat, nu?
Straturile lasagna sunt cele mai ciudate si frumoase stiluri de gardinarit si este partea in care noi, noi oamenii, devenim parte din natura, constientizam cat de importanta este reciclarea si pana sa ajungem la plantare si recoltare, ne facem singuri pamantul. In fiecare an completam straturile si cele din anii trecuti devin sol, sol serios si negru.

Ce putem pune acum, este tocatura de crengi si frumusetea este mai mare daca avem si ceva ” vesnic verde” sa combinam verde cu maro, fara sa ne mai gandim la proportii :))
Resturile menajere sunt bine venite, ele aducand aportul de azot(verde) in straturi, maculatura tocata de asemenea aduce carbon si volum totodata, ca intotdeauna se gaseste. Daca tot nu avem zapada, punem sa ne rasfatam straturile cu frunze uscate, gasite peste tot sau cautate anume prin drumetiile noastre.

Am curatat si tufanicile si le-am tocat, si parca acum arata mai curate si si multumite.

O activitate relaxanta, pentru care as lasa oricare alta. Probabil ca va veni si zapada care va aduce umezeala trebuincioasa si va ajuta la descompunerea straturilor.

Gradinariti cu dragoste!